Er zijn zoveel leuke dingen die je om het huis kunt doen. Denk aan spelletjes, tv-kijken, muziek luisteren, koken, je huis en tuin inrichten…Om je te inspireren en te helpen plaatsen wij artikelen over alles wat je in en om het huis kunt doen. Leuke ideeën, lifehacks, reviews, recepten en nog veel meer. Bij jou thuis!

Even voorstellen: onze bloggers

Myrna

Woont samen met kat Kwatta in het altijd gezellige Eindhoven. In het dagelijks leven contentspecialist bij een marketingbureau, maar verveelt zich daarnaast ook nooit. Fan van: Stranger Things (de serie), Wordfeud (de app) Unstable Unicorns (het kaartspel), alpaca’s en de rest ontdek je in haar artikelen.

Paul

Woont samen met zijn vriendin in Vught, onder de rook van Den Bosch. Sport regelmatig en houdt ook van een aardige portie gezelligheid. Kijkt veel voetbal, formule 1 en op zijn tijd ook wel eens een film of serie. Kaarten of andere spellen met vrienden spelen wordt ook veel gedaan.

Daniëlle

Woont in het altijd gezellige Vught. Sociaal is een thema wat altijd centraal staat in haar leven. In het dagelijks leven werkt ze als ambulant begeleidster in de psychiatrie. En in haar vrije tijd houdt ze zichzelf bezig bij de scouting, koken, sporten en spelletjes spelen. Al haar recepten deelt Daniëlle op Instagram (Yummytummy_danielle). Daarnaast maakt ze zoals iedere dertiger doet graag reisjes naar mooie en avontuurlijke landen. De Transsiberië expres staat dan ook hoog op de wensenlijst.

Soraya

Soraya woont samen met vriend en poes Crazy in Eindhoven. Ze werkt als communicatiespecialist bij een toeristische non-profitorganisatie. Vroeger was ze kok en die passie voor eten zit er nog steeds, maar dan wel als flexi-vegan. Ze heeft kei groene vingers en verzorgt met veel liefde ruim 90 stekjes en planten (en deelt dit ook op Instagram @groen_en_so). Andere hobby’s zijn: gezelschapsspelletjes doen, reizen, wandelen, suppen, yoga en vooral ook eropuit met vriendinnen, vriend of familie. Ze vindt het leuk om anderen te inspireren en enthousiasmeren.

Rob

Rob Brummans (Mindru), woonachtig in Venlo, maar gepassioneerd om ooit een studio te maken in Noord-Holland. Muziek giert door zijn geest en lichaam. Hij produceert uiteenlopende genres en is te vinden op diverse websites (check het overzicht). Hij vertelt jullie graag meer over de muzikale reis die hij door aan het maken is, alsmede het bieden van tips en trucs voor het maken en draaien van muziek vanuit thuis.

Wil jij als blogger toegevoegd worden op deze pagina? Ga dan naar onze pagina Blogger gezocht.

Meer weten?

Heb je vragen, tips of ben je geïnteresseerd in het plaatsen van een artikel op onze website? Neem dan contact met ons op.