Er zijn zoveel leuke dingen die je om het huis kunt doen. Denk aan spelletjes, tv-kijken, muziek luisteren, koken, je huis en tuin inrichten…Om je te inspireren en te helpen plaatsen wij artikelen over alles wat je in en om het huis kunt doen. Leuke ideeën, lifehacks, reviews, recepten en nog veel meer. Bij jou thuis!

Even voorstellen: onze bloggers

Myrna: woont samen met kat Kwatta in het altijd gezellige Eindhoven. In het dagelijks leven contentspecialist bij een marketingbureau, maar verveelt zich daarnaast ook nooit. Fan van: Stranger Things (de serie), Wordfeud (de app) Unstable Unicorns (het kaartspel), alpaca’s en de rest ontdek je in haar artikelen.

Paul: woont samen met zijn vriendin in Vught, onder de rook van Den Bosch. Sport regelmatig en houdt ook van een aardige portie gezelligheid. Kijkt veel voetbal, formule 1 en op zijn tijd ook wel eens een film of serie. Kaarten of andere spellen met vrienden spelen wordt ook veel gedaan.

Wil jij als blogger toegevoegd worden op deze pagina? Ga dan naar onze pagina Blogger gezocht.

Meer weten?

Heb je vragen, tips of ben je geïnteresseerd in het plaatsen van een artikel op onze website? Neem dan contact met ons op.