Wortelsoep

Romige wortelsoep met paprika

Vooral in de winter vind ik het lekker om regelmatig soep te maken. Dat doe ik vaak op zondag, zodat ik er tijdens de lunchpauze op maandag nog een keer van kan genieten. Soraya (@so_ehv) is ook een grote soepliefhebber en ze deelt regelmatig haar heerlijke recepten op Instagram. Eerder deelde ik haar recept van…

Lees meer

Het lekkerste broodje hamburger met ei

Mij maak je blijer met een broodje hamburger dan een frietje speciaal. En zo ontdekte ik het lekkerste broodje hamburger bij de plaatselijke frietzaak. En dat is niet zomaar een broodje hamburger speciaal. Het is een broodje hamburger met onder andere zigeunersaus en een gebakken eitje. En die combinatie is zo ultiem lekker! Maar waarom…

Lees meer

Recept: heerlijke peren kwarkcake

Ik ben een grote fan van peren, kwark en cake: hoe lekker is het om deze drie ingrediënten in een heerlijke peren kwarkcake te verwerken? Ik zag dit recept voorbijkomen bij Foodiemind.nl: een blog waarop Angela verschillende recepten deelt voor heerlijke, gezonde voeding. Alleen al door de foto liep het water me in de mond…

Lees meer

Aspergesoep maken: licht gebonden aspergesoep

Het is weer aspergetijd en I love asperges! Afgelopen week deelde vriendin Soraya een overheerlijk aspergesoep recept op Instagram (@so_ehv) en ik kan het echt niet laten om dit heerlijke recept met jullie te delen. Een recept voor een plantaardige, licht gebonden aspergesoep die ook nog eens heel gezond is. Loopt het wat je al…

Lees meer