Waar kun je terecht voor de leukste spulletjes in en om het huis? Wij zetten onze favoriete online shops op een rij:

 

Fonq

Op Fonq.nl hebben ze heel veel keuze als het gaat om meubels, woonaccessoires, verlichting en nog veel meer in je huis in te richten. En dan niet alleen de ‘standaard’-collecties, maar ook producten met een uniek design.

Naar Fonq.nl >

Bol.com

Iedereen kent Bol.com natuurlijk. In het verleden stond deze online shop vooral bekend om de boeken, maar tegenwoordig kun je er werkelijk voor bijna alles terecht: speelgoed, woonspulletjes, drogisterijproducten, elektronica, dierbenodigdheden en nog veel meer!

Naar Bol.com >

Amazon

Amazon is nog niet heel lang in Nederland actief en daarom hebben we eerder al een uitgebreide Amazon review geplaatst. De webwinkel heeft, net zoals Bol.com, een ontzettend breed aanbod. Ze leveren doorgaans heel snel (soms zelfs dezelfde avond) en met Amazon Prime betaal je geen verzendkosten én kun je genieten van mooi films en series!

Naar Amazon.nl >

Verf.nl

Een nieuw kleurtje op de muur? Je kunt voor goede verf niet alleen in de bouwmarkt terecht, maar ook op Verf.nl. Ze geven je gratis verfadvies en bieden ook een handige kleurkiezer aan op de website. Geef die muur eens een nieuw likje verf!

Naar de verfwinkel >

Blokker

Blokker blijft toch één van de favoriete winkels als het gaat om huishoudelijke spulletjes. Of het nu gaat om schoonmaakspulletjes, pannen of elektronische apparaten voor in huis: ze hebben het allemaal. Niet alleen in de winkel zelf, maar ook in een overzichtelijke webshop.

Naar Blokker.nl >

Ali Express

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bestellen bij Ali Express. Omdat de spulletjes vanuit China komen, moet je er soms wel even op wachten. Maar in verhouding ben je niet veel geld kwijt voor hele leuke en grappige spulletjes.

Naar Ali Express >

HEMA

Bij HEMA vind je niet alleen leuke spulletjes voor in huis, maar ook leuke kleding voor jezelf en je kinderen. Hier vind je ook hele leuke cadeaus voor iedere gelegenheid. En de webshop is heel gebruiksvriendelijk.

Naar HEMA >

CASA

CASA heeft sfeervolle en inspirerende interieurartikelen om thuis van het leven te genieten. En daarvoor hoef je niet naar de winkel, maar kun je ook online terecht!

Naar Casa >

XENOS

Xenos staat al jarenlang bekend als een winkel met heel veel spulletjes in en om het huis. Check ook hun webshop voor de leukste tuin- en interieurspulletjes.

Naar Xenos >

Heb jij nog een tip voor een leuke webshop die hier zeker niet mag ontbreken? Laat het ons weten via het contactformulier.